subota, 21. ožujka 2009.

Ekstenzije

Ugradnja ekstenzija u suradnji s javno.hr

VIDEO: Naša čitateljica upoznala čari ekstenzija

SA LICA MJESTA
VIDEO: Naša čitateljica upoznala čari ekstenzija
Dubravki, našoj sretnoj čitateljici, besplatno su ugrađene ekstenzije u zagrebačkom frizerskom studiju Josipa.

Tomislava Lijović

Naša čitateljica upoznala čari ekstenzija

Ekstenzije ili umetci za kosu, sada to već i vrapci na grani znaju, nisu privilegija slavnih glumica, pjevačica. I običnim smrtnicama taj postupak koji rezultira gušćom i duljom kosom, dostupan je u frizerskim salonima.

Nedavno smo u sklopu priče o umetcima za kosu jednoj našoj sretnoj čitateljici osigurali besplatnu ugradnju ekstenzija. Sa sretnom i uzbuđenom Dubravkom našli smo se u frizerskom studiju Tom, gdje su nas upozorili da budemo strpljivi jer taj postupak dobivanja raskošnije frizure traje oko tri sata.

Naša čitateljica je plavokosa pa su u frizerskom studiju izabrali dvije slične nijanse plave kose kako bi, kad se instaliraju na njenu glavu, sve izgledalo što prirodnije.

- Radimo s ekstenzijama tvrtke So.Cap., koristimo dvije boje kako bi se bolje uklopile u kosu. Ekstenzije su od 100% prirodnog materijala. Keratinske spojeve radim u obliku riže, mogu se raditi i kockasti, ali s obzirom da je kosa tanka, mislim da bi se previše vidjeli - rekao nam je Tomislav Hečimović, vlasnik studija.

- Glavu treba pažljivo promotriti prije same izrade, kako bi se znalo gdje treba staviti više, a gdje manje ekstenzija da bi kosa kasnije ljepše izgledala - objasnio nam je Tomislav.

Dubravka je mirno i stoički podnijela ugradnju ekstenzija, uključenu kameru i škljocanje fotoaparata. Sve za željenu frizuru.

Ugradnja umetaka je na našu i Dubravkinu sreću tekla glatko, pa smo ostali iznenađeni kad su nas u jednom trenutku obavijestili da još malo nedostaje do kraja. Sve je bilo gotovo u vremenskom roku ispod tri sata.

- Sve je išlo jako brzo i dobro. Gospodična ima tanku kosu, pa smo koristili manji broj ekstenzija nego što smo planirali - nekih 110 komada. Tretman je trajao 2,5 sata - obavijestio nas je frizerski stručnjak.

Zadovoljnoj mušteriji smiješak nije silazio s lica, pa je možda bilo suvišno pitati je li zadovoljna, ali ipak smo morali.

- Ovo je super, frizura je fenomenalna. Mislim da neću imati problema s održavanjem. Gospodin Tomislav mi je sve objasnio - rekla je vidno oduševljena Dubravka.

Na kraju se i nama valjalo raspitati kakve proizvode za njegu kose treba koristiti i kako se brinuti za umetke, ne bi li što dulje potrajali.

- Trebaju se koristiti profesionalni preparati za šamponiranje, a nakon toga treba koristiti sredstvo za regeneraciju kose da ekstenzije budu sjajne i da što dulje traju. Poželjan je posjet frizeru svakih mjesec dana da se ekstenzije dobro raščešljaju, a korištenjem kvalitetnih preparata i posebne četke za ekstenzije, one mogu trajati 4-6 mjeseci - rekao je za kraj Tomislav Hečimović.

Uvjereni smo da će se Dubravka dobro brinuti za svoju novu, bujnu kosu.

Koliko žena mašta o dugoj prekrasnoj kosi?

Ekstenzije za kosu mogu začarati Vašu kosu i dat joj željenu duljinu, punoču. Kako su ekstenzije u posljednje vrijeme jako moderne, na dovoljnom su se uzorku žena mogle vidjeti sve dobre i loše strane ekstenzija za kosu. Kosa s ekstenzijama najčešće djeluje bogato, lakše se dobije željena forma nego s prirodnom kosom. Sve ekstenzije za kosu koje ugrađujemo su od 100% prirodne kose a naravno najbolje ekstenzije su Greath Lengths.


Nekoliko je tehnika ugradnje ekstenzija za kosu, no ekstenzije se uglavnom moraju obnavljati dva puta godišnje. Važnu ulogu u donošenju odluke o ekstenzijama igra i cijena, jer nije riječ o jeftinom zahvatu. Kako za ekstenzije nije obučen svaki frizer, dobronamjerni savjet jest: nemate li novca da biste ugradnju ekstenzija povjerili iskusnom stručnjaku, radije odustanite, jer improvizacije mogu donijeti ozbiljnu štetu.

Osim posebnih šampona i regeneratora za ekstenzije, u svim spomenutim slučajevima važni su i dnevni styling proizvodi, koji najčešće služe za popravljanje frizure, no oni kvalitetni pomažu i očuvanju zdravlja Vaše kose i ekstenzija.


  • So. cap. ekstenzije za kosu i umetci ( 1 )

    So.Cap. ekstenzije,

    So.Cap. ekstenzije, su najraširenije na tržištu i mnogi ih svrstavaju pod So.cap., ali postoje tri vrste So.Cap.-a

    1. So.Cap.

    2. Euro So.Cap.

    3. So.Cap. Orginal

    da ne dužimo o njihovim različitostima, bolje bi bilo reći sličnostima. Važno je naglasiti da So.CAP. ekstenzije za kosu su jako zastupljene u Hrvatskoj, da ih je lako nabaviti i nemaju ekskluzivu tj. da ih svi frizeri mogu kupovati. Nije možda adekvatan termin ali to su trenutno "best buy" ekstenzijeza kosu na našem tržištu a i na mnogim drugima.

    Ekstenzije za kosu So.Cap. prate sve trendove u novom svijetu produljivanja i zgušćavanja kose tako da i mi s njima radimo več nekoliko godina. U nijanseru imaju veliki izbor boja umetaka, struktura kose je zadovoljavajuća te gotovo uvijek na raspolaganju imaju 3 dužine ekstenzija a kosu So.Cap. 40cm, 50cm i 60cm.

    CJENA:

    ekstenzije za kosu 40cm So.Cap. u našem studiju 17kn pramen

    ekstenzije za kosu 50cm So.Cap. u našem studiju 19kn pramen

    ekstenzije za kosu 60cm So.Cap. u našem studiju 25kn pramen

    cijena skidanja So.Cap. ekstenzija za kosu je 2kn po komadu + ostali tretmani koji se rade.

Nema komentara:

Objavi komentar