subota, 21. ožujka 2009.

Frizerski studio Josipa




Ovaj frizerski studio je suvremenog i minimalističkog dizajna pri čemu smo se pokušali odmaknut od stereotipa u kojem se frizerski saloni percipiraju kao mjesta koja pružaju jednokratnu uslugu, frizerski studijo Tom vodi cjelokupnu brigu o kosi naših klijenata educirajući ih kako njegovati kosu i vlasište ovisno o unutarnjim i vanjskim uvjetima kojima su izloženi. Danas su dobri frizeri ujedno i umjetnici, a svojom kreativnošću, iskustvom i vještinom svakom klijentu frizerskog studija "Tom" to svakodnevno i potvrđujemo.

Naravno, kao i do sada suradnju smo potražili s najboljim proizvođačem proizvoda Wella. Imamo ekskluzivno pravo da koristimo System Professional proizvode od welle, SP predstavlja najveće dostignuće proizvoda na znastvenom nivou.

Posjetite frizerski studio Tom i uvjerite se sami ! Frizerski studio Tom je i visoko kvalificiran na polju ugradnja ekstenzija pruža usluge ugradnje kose. "Ekstenzije" Greath Lenghts i So.Cap. ugrađujemo na dva načina ovisno o gustoći i strukturi Vaše kose.

Frizerski studio Josipa od sad ima i solarij na Vaš zahtjeva uveli smo jednu sasvim novu uslugu - solarij. Kao i uvijek do sad odabrali smo za Vas naj kvalitetnije megaSun 4000 tamno plave boje, u predivnom ambijentu podređenom da bi ste se osjećali što opuštenije i smirenije.

radno vrijeme:

08 - 20

subotom

08 - 14

Nema komentara:

Objavi komentar